Сблъсъците от 1/8-финалите за Купата на България между ЦСКА и "Левски" по всяка вероятност също ще се играят на "Васил Левски". Именно на Националния стадион тази събота от 16:00 часа "червените" и "сините" излизат един срещу друг за първенството. ЦСКА е домакин в първия мач, който е по програма на 6 ноември. Реваншът е на 27 ноември.

"Много е рано да се каже къде ще играем мачовете с "Левски" за Купата. По-голяма е вероятността те да са на Националния стадион „Васил Левски”. За тази събота (б.р – мачът за първенство с "Левски"), всичко е готово. Платили сме наема на стадиона. Александър Томов се прибира днес от Хонконг и ще ви обяви новините”, каза членът на Управителния съвет на ЦСКА Иво Котев, който сам натресе "Левски" на "червените", след като изтегли именно топката с името на вечния враг.

„Имаме споразумение с „ЦСКА Завинаги”, работи се по базата, така че всичко е ОК. На първо време е много важно да се направи голямото игрище пред стадион „Българска армия”, което ще позволи там да се играят домакинските мачове на юношите. Ремонтните дейности започват сега и очакваме да приключат до Нова година. В момента се изгражда Сектор "А" – поставят се седалки, изграждат се нови тоалетни. Сектор "Г" е следващата ни стъпка. Много е трудно да се ангажирам с някакви прогнози, защото виждате какво е времето – идва зима. Ще се направи всичко необходимо нещата да бъдат наред”, каза още Котев.