ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА

В лагера на Мастер (Бургас) бяха тъжни след мача с Локомотив (София), който спечелиха с 3:1, но въпреки това не успяха да се класират на 1/8-финалите в турнира за Купата на България. Аматьорите бяха загубили първата среща в София с 0:2 и заради гола на чужд терен в следващата фаза продължават "железничарите". Треньорът на Мастер Нено Ненов похвали футболистите си за сърцатата игра срещу елитния тим, а капитанът - брат му Стоян, разказа кой от играчите с какво се занимава извън зеления терен. Самият той е надзирател в затвора, друг е пожарникар, трети пък барман. Въпреки това обаче Мастер надигра класния си съперник от "А" група и за малко да го елиминира от Купата.

Централният полузащитник Павел Алексиев е барман в кафене в центъра на Бургас, колегата му от средата на терена Георги Цъцъров е пожарникар и често пропуска тренировки и мачове заради служебни ангажименти.

Стоян Ненов пък в момента е надзирател в Бургаския затвор, като двамата с брат му имат солиден стаж в "А" група, като в момента се надяват да изведат скромния Мастер до промоция за "Б" група.

"На първо място искам да благодаря на нашите спонсори Павел и Мартин Бошнакови, които правят всичко възможно за нормалната работа в клуба. Изразявам благодарности от името на момчетата и тази победа е за тях. Съжаляваме много, че не успяхме да се класираме напред, защото в последните 10 минути имахме две перфектни възможности за четвърти решителен гол", каза Нено Ненов след двубоя.

Наставникът на Мастер изрази претенциите си към съдията Цветан Кръстев, който по думите му не е отсъдил дузпа в 85-ата минута.

"Центрирахме топката от корнер и тя се спря в ръката на защитник на Локомотив на половин метър пред голлинията. Чиста дузпа за нас, но не я отсъди. Съдията реши, че има нередности при изпълнението на корнера и нареди да го повторим. Ако наистина не е имало никакво нарушение на правилата, би било наистина много жалко", каза още Нено Ненов.