Арда (Кърджали) публикува благодарствено писмо до президента на БФС Борислав Михайлов. Чрез него от новака в Първа лига благодарят за оказаната подкрепа, с която тимът ще може да изиграе първия си домакински мач в Кърджали.

"Фенове на Арда, както знаете първият исторически мач за нашия отбор в елита на българския футбол ще се играе на "Арена Арда". На 13 юли приемаме Ботев Пловдив, като това ще е един празник за града и футбола в гр.Кърджали и региона. Днес ръководството на Арда изпрати благодарствено писмо до президента на БФС г-н Борислав Михайлов, както и до хората от футболната централа, помогнали Арда да е домакин в този исторически за всички нас двубой", пише на сайта на клуба.

БЛИЦ публикува писмото на Арда до Борислав Михайлов: 

Г-н Президент на БФС,

Ръководството на ПФК Арда Кърджали, в лицето на президента Петър Пешев, изказва огромна благодарност към Вас и ръководената от Вас футболна централа. С решението на СТК, срещата от първия кръг на Първа лига между ПФК Арда и Ботев Пловдив да се играе в гр.Кърджали, Вие показвате, че работите за развитието на футбола в България. Приемете искрените благодарности на всички фенове на футбола от гр. Кърджали и региона. С това решение, историческата за ПФК Арда първа среща от елита на родния футбол да се играе на собствения стадион „Арена Арда“, интересът към футбола ще се вдигне многократно.

Ръководството на ПФК Арда изказва огромна благодарност и към лицензирания мениджър г-н Георги Лалев и г-н Неделчо Михайлов, които оказаха огромна помощ и съдействие на клуба.

Г-н Б.Михайлов, г-н Г.Лалев и г-н Н.Михалов, приемете личната ни покана да бъдете наши специални  гости на срещата Арда – Ботев Пловдив и лично да се убедите каква е атмосферата на "Арена Арда", и да усетите любовта на феновете към футбола.

С благодарност: инж. Петър Пешев
Президент на ПФК Арда
инж. Хасан Азис
кмет на гр. Кърджали"

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2019