Една от звездите на Челси сензационно разкри, че си тръгва от клуба още това лято. Става въпрос за голмайстора на "сините" Диего Коста, който заяви, че мениджърът Антонио Конте не го иска на "Стамфорд Бридж".

"Отношенията ми с треньора са лоши и е ясно, че той не ме иска в отбора. Конте сам ми го съобщи, като ми изпрати съобщение. Явно не съм направил достатъчно добър сезон и не мога да остана. В момента все още съм футболист на Челси, защото имам договор, но ще трябва да си търся нов отбор", каза бразилецът с испански паспорт.

Желанието на нападателя е да се завърне в Атлетико (Мадрид). Това обаче е трудно осъществимо, тъй като "дющекчиите" са наказани да картотекират нови играчи до януари 2018.

"Обичам Атлетико, но да не играя до януари би било голям проблем за мен. Още повече, че следващото лято има световно първенство. Ще трябва сериозно да помисля какво ще правя", откровен бе Коста.

През изминалия сезон таранът заби 20 гола с екипа на Челси във Висшата лига и бе с основна заслуга за шампионската титла на тима.