Звездата на Манчестър Юнайтед за пореден път се сравни с лъв и разкри подробности около възстановяването си. Шведът каза, че травмата му е била много по-тежка от обявеното, но заради това, е не е обикновен човек, е успял да се справи.

"Лъвовете не се възстановяват като обикновените хора. Това вече е доказано, не са само празни думи. Ако хората знаеха каква е контузията ми, те никога не биха повярвали в това. Разпространената версия бе, че съм скъсал кръстни връзки, но не бе само това. Имах и други проблеми с коляното, но предпочитах да ги запазя за себе си. По време на загрявката чух, че феновете скандираха името ми. Това ми даде допълнителна енергия, любов, мотивация. Аз исках да изляза на терена и да ги върна на феновете. Бях много развълнуван горд. Исках да изляза, да помириша тревата и отново да играя с топката. Благодарен съм, че отново мога да бягам, да правя абракадабра магиите, неща, които прави лъвът. Никога не е било опция да се откажа. Знаех, че само с упорита работа ще мога да се завърна. Когато си поставя някаква цел, съм фокусиран на 200 процента върху нея. Не позволявам на никого да ме спре и никога не се предавам", завърши шведът.

Припомняме, че преди време Ибрахимович изброи няколко нападатели за най-добрите в Англия и на въпрос защо пропусна себе си, каза, че не бива да се сравняват обикновени футболисти с лъвове.