Огромно напрежение и бой е имало във Фулъм, съобщи „Сън”. Екшънът е станал по време на занимание по йога през миналата седмица, когато Абубакар Камара не се държал уважително към учителя, с което ядосал Александър Митрович. Сърбинът му потърсил сметка, правейки му забележка. Камара му се озъбил и двамата се подпукали здравата. Само заради намесата на другите, които едвам разтървали побойниците, не се стигнало до сериозен инцидент.

В Англия прогнозират, че Камара ще бъде разкаран от елитния тим до края на месеца, когато затваря януарският трансферен прозорец. В края на декември той не спази нареждането на треньора Клаудио Раниери при отсъдена дузпа срещу Хъдърсфийлд. Ударът трябваше да бъде изпълнен от Митрович, но Камара грабна топката и пропусна. Малко по-късно сърбинът вкара и донесе трудния успех с 1:0. След двубоя италианският наставник призна, че му е идвало да убие французина.

Ето че сега Камара и Митрович, които явно не могат да мелят брашно заедно, пак са замесени в екшън. Но този път не на терена, а извън него.

Фулъм, където са играли Димитър Бербатов и Николай Бодуров, продължава да е в зоната на изпадащите – на 5 точки от спасителния бряг.
АНГЛИЯ, ВИСША ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019