Манчестър Юнайтед продължи великолепната серия, в която се намира, откакто начело на тима е Оле Гунар Солскяер. Футболистите на норвежкия специалист записаха десети пореден мач без загуба, като днес те победиха Лестър с 1:0 като гост. 

По този начин активът на знаменития за "червените дяволи" бивш нападател начело на тима е 9 победи и 1 равенство, което дойде в предишния кръг срещу Бърнли (2:2).

Winbet - победата е емоция! (18+)

Началото на срещата бе великолепно за гостите от Манчестър, които поведоха в 9-ата минута, когато се разписа Маркъс Рашфорд. Нападателят получи великолепен пас от Пол Погба след грешка на "лисиците" и бе безгрешен, правейки резултата 1:0. 

Чак в 61-ата дойде следващата сериозна ситуация в двубоя, като тя бе за домакините. Джейми Варди получи страхотен извеждащ пас, след който стреля, но Де Хеа за пореден път този сезон показа страхотен рефлекс и спаси.  

"Лисиците" продължиха да търсят изравняването, а в 77-ата минута Рашид Гезал нанесе страхотен удар, но отново испанският страж на "дяволите" спаси. 

В самия край на мача тимът на Солскяер можеше да удвои преднината си, но с пропуски се отчетоха Лукаку и Марсиал.

По този начин Юнайтед записа 14-ата си победа от началото на сезона и е с актив от 48 точки, като изпревари във временното класиране петия Арсенал, който обаче има мач по-малко. "Артилеристите" играят с Манчестър Сити днес от 18:30 часа. Лестър пък е 11-и в класирането с 32 пункта.

АНГЛИЯ, ВИСША ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019