Играй БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Един от водещите български букмейкъри Winbet зарадва всички свои клиенти с най-новото си предложение за предстоящия старт на най-силното първенство в света – английската Висша лига!

С тази промоция Winbet предлага на всички свои бъдещи и настоящи клиенти страхотната възможност да увеличат своята печалба с до цели 20%, за да е пълно удоволствието от играта!

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Как може да увеличите своята печалба? Нужно е единствено залозите, които правите, да са множествени и да включват по една селекция от поне 3 от съботните мачове от Висшата лига. Двубоите в събота са общо 6 на брой, като процента на допълнителната печалба ще се определи спрямо броя на включените селекции в съответния залог. 

Ако решите вашата селекция да е от 3 срещи ще увеличете печалбата си с 5%, ако срещите са 4 с 10% . Колкото по-голям е броят на мачовете, толкова по-голям е и бонус процентът – за 6 селекции той е 20%!

Winbet #PremierLeague с най-голямо разнообразие от пазари! 

За да улеснят всички свои клиенти и нагледно да покажат как работи промоцията, от компанията са дали разяснения как точно се изчислява увеличението на печалбата.

Ако общият коефициент за вашите пазари е 35.00 и заложите 20 лв ще спечелите 700 лв. Със супер предложението на Winbet обаче ще спечелите допълнително 10% (68 лв) към вашата печалба – без допълнителни условия и разигравания... чиста печалба! При още 2 селекции ще се поздравите с 20% допълнително печалба!

Подробности TУК!  

С тази изненада водещият букмейкър отново показа, че се грижи за своите клиенти! А какво още са подготвили за всички свои играчи? Следете www.winbet.bg, за да научите първи!

ВСИЧКИ ТРАНСФЕРИ ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА ТОВА ЛЯТО - ТУК!