Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер се извини на феновете за кошмарната загуба с 0:4 при визитата на Евертън в Ливърпул. Така "червените дяволи" поставиха под въпрос класирането си в топ 4 и участие в Шампионската лига през следващия сезон. 

“Днес Евертън ни би по всички параграфи. Може би единственото нещо, с което бихме Евертън, но не мога да кажа точно, че бихме – бе фантастичната подкрепа, която имахме. Бих искал да се извиня за представянето ни. Бяхме фантастични в големи периоди от мача, това е първенство, в което трудно се класираш в Топ 4, да не говорим да го спечелиш. Знаем, че това е голяма задача и ние работим, за да я свършим. Трябва да я свършим заедно. Трябва да започнем от някъде и ще дадем всичко от себе си в оставащите четири мача – идват огромни двубои със Сити и Челси на „Олд Трафорд”. Това е мястото, където получаваме най-страхотната подкрепа на света”, коментира наставникът на "червените дяволи".

„Можем да променим ситуацията. Футболът е като живота. Нещата се променят бързо. Трябва да променим нещата от лошо към по-добро. Всеки тук може да каже с ръка на сърцето си, че представянето ни не бе достатъчно добро – не прилята на тим като Манчестър Юнайтед. Ние знаем това и се извиняваме на феновете”, добави норвежкият специалист.

АНГЛИЯ, ВИСША ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019