Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер посочи основните причини за проваления сезон на тима, който не успя да се пребори за място в топ 4 във Висшата лига и класиране за Шампионската лига. „Червените дяволи“ записаха срамно реми 1:1 при визитата си на последния Хъдърсфийлд и загубиха всички шансове да се борят за четвъртото място. Норвежецът обаче обеща на феновете в скоро време да бъдат застигнати тимове, намиращи се пред Ман Юнайтед в класирането.

„Не взехме достатъчно точки, не спечелихме достатъчно мачове. Не вкарахме достатъчно голове. Винаги е трудно, когато загубиш своя мениджър по средата на сезона. Всичко това обаче ни показва къде се намираме. Ние не живеем в света на фантазията, а знаем, че изоставаме“, изтъкна норвежецът като причини, защо тимът не е в четворката, след като миналия сезон завърши втори.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

„Не заслужаваме да бъдем в четворката. През целия сезон бяхме преследвачи, получихме шансове от отборите пред нас, но тази лига е толкова оспорвана. Лошото е, че не се възползвахме от възможностите, когато те изникнаха през нас. В края класирането не лъже. Все още сме далеч от първите два тима, но определено в Манчестър Юнайтед не трябва да се говори, че тимът е далеч от Топ 4. Сега сме зад тях и то ще е нашето изпитание. Мисля, че ще успеем да достигнем тимовете пред нас“, добави Оле Гунар Солскяер след мача с „териерите“.

АНГЛИЯ, ВИСША ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019