Английски национал е бил арестуван в малките часове на понеделник сутринта след шофиране в пияно състояние, довело до автомобилна катастрофа между две коли. Новината е потвърдена от полицията в Чешир.

Става дума за полузащитника на Челси Дани Дринкуотър, който шофирал към дома си след посещение на парти. 29-годишният футболист е пътувал, когато с джипа си „Рейндж Роувър“ се блъска в движещ се насреща автомобил „Шкода“.

След удара части от двете коли са разпилени по край шосето, повредена е и оградата на пътя. Дринкуотър, 33-годишната му спътница Бет Мантен, както и 30-годишната шофьорка на другия автомобил Ема Браун са получили лекарска помощ заради леки наранявания.

„Ударът е бил сериозен. Дани е прекарал една чудесна вечер, която е завършила много лошо. Надявам се, че това ще го вразуми. Напоследък купонясва като луд и това оказва своето влияние“, коментира негов близък пред „Сън“.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

В четвъртък срещу петък Дринкуотър е бил забелязан да напуска нощен бар с две жени и видимо нетрезво състояние. Часове по-късно вече е бил на тренировка на Челси.

Дани Дринкуотър стана шампион на Висшата лига с Лестър през 2016 година. Година по-късно премина в Челси срещу 35 милиона паунда, но се оказа трансферен провал. В момента той не играе за Челси, а само води тренировки, след като беше замразен от мениджъра Маурицио Сари. Английският национал няма официален мач вече 13 месеца.

АНГЛИЯ, ВИСША ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019