Мениджърът на Уигън Пол Куук коментира победата на тима си с 1:0 над Манчестър Сити на 1/8-финалите на ФА Къп. 50-годишният специалист разкри и какво е чувствал в последните минути на мача. Както е известно, Уил Григ вкара единствения гол в срещата 11 минути преди края.

„Чувствам се невероятно щастлив. Излязохме победители в толкова труден тест срещу изключително силен съперник. На моменти имахме голям късмет. Момчетата заслужават похвали за работата си. В определени моменти бяха превъзходни. Точно това е необходимо, за да победиш Манчестър Сити. В последните минути просто си бяха затворил очите и се молех. Нали така се прави?“, призна Куук.

„Наскоро се тегли жребият за следващата фаза на турнира. Любопитното е, че при нас липсваше предишният ентусиазъм, когато всички коментират следващия съперник. Все едно бяхме отпаднали от ФА Къп. Явно никой не вярваше, че ще отстраним Манчестър Сити. Сигурен съм, че и в Саутхемптън са шокирани, тъй като с огромно разочарование са очаквали да гостуват на „Етихад“. За наше щастие сме домакин и на „светците“, а освен това сме на мач от участие на „Уембли“. Основният ни фокус е върху първенството, а ФА Къп ще ни отвлича вниманието, но пък сме щастливи, че продължаваме участието си“, добави мениджърът на Уигън.