Мениджърът на Челси Маурицио Сари шокира футболния свят с две неща, особено с второто... Първо той не подаде ръка на Хосеп Гуардиола след края на мача с Манчестър Сити, който „сините” загубиха с катастрофалното 0:6 като гости.

Италианецът се оправда, че в желанието си бързо да се прибере в съблекалнята след резила не видял как опонентът му прави напразни опити да се поздравят, както повелява традицията.

“Всичко е наред. Със Сари сме приятели, няма проблем”, заяви Гуардиола.

Сари обаче тотално шокира всички, като разкри, че никога досега не е говорил със собственика на клуба Роман Абрамович. "Сините от Лондон" загубиха последните си три гостувания, в които допуснаха 12 гола, без да успеят да отбележат нито едно попадение. Върхът на падението им беше вчерашното 0:6 от Сити. Това веднага породи слуховете, че Маурицио ще бъде натирен от „Стамфорд Бридж” след края на сезона.

"Ако собственикът ми се обади, ще бъда щастлив, тъй като никога досега не съм го чувал. Честно казано, не знам какво да очаквам. Не виждам моя футбол. Не знам нищо за бъдещето си. Трябва да питате клуба. Тревожа се за отбора и представянето му. Работата ми винаги е била поставена под риск, така че не се притеснявам за това", откровен бе Сари.
АНГЛИЯ, ВИСША ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019