Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп ще даде шанс за изява на резерви и юноши при визитата срещу Уулвърхемптън утре вечер в мач от третия кръг на турнира за Купата на Англия – ФА Къп. Сред тези играчи обаче няма да е изгряващата звезда Ки-Яна Хувър. 16-годишният защитник тренира с първия отбор, но германският специалист не смята сега да го пуска в игра.

"Той е част от нашето бъдеще, със сигурност. Но какво ще правим с него в този определен мач, в момента не мога да кажа. Ако Жоел Матип и Джо Гомес бяха здрави и във форма през цялото това време, Ки-Яна най-вероятно нямаше да тренира с първия отбор. Това обаче не е така и той е в групата, а аз се радвам, когато гледам как играе. Ки-Яна е много добър футболист и е уверен в уменията си. Виждам това всеки ден и се радвам за него. Дали ще бъде звезда? Не знам. Но той е в отбора, учи се и се развива", сподели Клоп преди мача с „вълците“.

"Клайн е във възраст, в която е важно да играе. Той дойде при мен и ме попита дали може да си тръгне, а аз му отговорих положително. Ние имаме и други опции, включително при юношите. Винаги можем да оставим определен играч в отбора, но не винаги е лесно той да поддържа форма на пейката", коментира германският специалист за трансфера на Натаниъл Клайн в Борнемут.