Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп иронизира изказване на колегата си от Челси Антонио Конте, който се оплака след мача с Карабах от Шампионската лига, че ще му се наложи да прави разбор за двубоя срещу "червените" по време на обратния полет от Баку.
 
"Чух какво каза Антонио Конте и го разбирам. Може би обаче той забравя, че миналата година неговият тим имаше най-добрата програма за мачовете около Коледа", контрира германецът. 
 
"Тогава всички играехме мач на всеки два дни, докато те имаха 12 дни, в които да изиграят 3 мача. Сега положението е абсолютно същото и не знам как от Висшата лига ще се аргументират. Знам, че възстановяването е важен елемент и Конте е прав, но в същото време не мисля, че това ще окаже кой знае какво влияние върху мача. По-скоро ще се отрази на следващия им двубой", продължи Клоп.
 
"Челси вече се върна, обратно в Лондон си е и ще има два дни за възстановяване, което е нормалната ситуация. Когато дните са три, това никога не е проблем, но 2 дни явно е голяма неприятност, за която никой не иска и да чуе", добави с лека ирония германският специалист.

Ливърпул приема Челси в двубой от Висшата лига днес от 19:30 часа.

РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА