Футболистът на Манчестър Юнайтед Златан Ибрахимович говори за отношенията си с Хосеп Гуардиола пред "Sky Sports Italia". Той заяви, че Пеп е най-незрелият мениджър, с когото е работил.

"Отбелязах много голове през първите си шест месеца, а ние спечелихме две суперкупи. Първите шест месеца бяха перфектни", заяви Ибрахимович.

"След това, ние променихме системата и тактиката, а това не беше добре за мен, затов клубът ми каза да говоря с Гуардиола. Аз му казах, че жертва другите футболисти заради Меси, а той ми отвърна, че ме разбира. В следващия мач аз останах резерва, последваха още няколко. След това той не говореше с мен и дори не ме поглеждаше. Аз влизах в стаята, а той излизаше. Ходех да срещна с него, а той отиваше някъде другаде. Разбрах, че това е нещо извън футбола. Проблемът беше негов... той не го бе разрешил с мен. Аз си спомням в първия ми ден, когато го видях той ми каза, че футболистите на Барселона не идват на тренировка с Ферарита или Поршета. Той вече ме критикуваше, но ако ти не познаваш някой тогава ти не можеш да го съдиш", добави Ибра.

"Аз прочетох, че същото нещо се е случило с Манджукич и Ето'о. Той не е най-лошият треньор, с който съм работи, но определено е най-незрелият, защото един мъж решава проблемите си", завърши шведът.

РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА