Уотфорд навакса два гола пасив и надви драматично елиминиралия Ливърпул и Манчестър Юнайтед в по-ранни етапи Уулвърхемптън с 3:2 след продължения на „Уембли“ във втория полуфинал от турнира за Купата на Англия – ФА Къп. „Стършелите“ ще спорят за трофея срещу Манчестър Сити на 18 май, след като достигат финала в турнира за първи път от 1984 година. "Гражданите" отстраниха Брайтън след минимален успех с 1:0 в първия полуфинал.

Уулвс поведе преди почивката след гол на Мат Дохърти (36), възползвал се от асистенция на Диого Жота, а през втората част голмайсторът подаде на Раул Хименес (62), които удвои аванса на „вълците“.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Юношата на Барселона Жерард Деулофеу (79) вкара красив гол с прехвърлящ фалцов удар и върна надеждите на „стършелите“, които в добавеното време получиха дузпа, за да стане драмата пълна. Трой Дийни (90+4-дузпа) с мощен удар от бялата точка възстанови равенството и прати мача в продължения.

В края на първото от двете продължения игралият още за Милан, Евертън и Севиля Жерард Деулофеу (104) вкара втори гол след пас на Андре Грей за 3:2. До края „вълците“ не успяха да се съвземат от шока и да отвърнат на удара, въпреки че в последните минути имаха чудесна възможност да изравнят, но я пропиляха.