Четирима футболисти на елитния английски Уест Бромич са разследвани от испанската полиция за инцидент в Барселона. Гарет Бари, Джони Еванс, Джак Ливърмор и Боаз Майхил са били задържани, за да дадат обяснения след обвинение от местен таксиметров шофьор, че са откраднали автомобила му в ранните часове на четвъртък.

При инцидента няма упражнено насилие, тъй като шофьорът е бил извън колата си.

Уест Бромич изкара кратък подготвителен лагер в Барселона през тази седмица преди срещата от турнира за Купата на Футболната асоциация срещу Саутхемптън. Мачът е утре от 17:00 часа.

Четиримата осъзнаха грешката си и се извиниха чрез съобщение на официалния сайт на клуба. "Бихме искали да използваме тази възможност и да се извиним на нашите съотборници, треньора, клуба и особено на привържениците за събитията, които са обект на широка и негативна публичност. Смятаме за важно да се идентифицираме като играчите, участвали в инцидента, който се случи по време на тренировъчния ни лагер в Испания. Правим го от уважение към съотборниците си, които биха могли да бъдат замесени в случая", се казва още в изявлението.