Шиниъд О'Конър хвърли тежки обвинения върху мениджъра си Брус Гарфилд с нова публикация във Фейсбук. В последното си обръщение към аудиторията Шиниъд разкрива, че е в болница след заявката си за самоубийство на 3-ти август 2017 година.
Предното съобщение на ирландската певица беше трогателно, сълзливо, публично разкритие за борбата с депресията. 

В новия си пост във Фейсбук тя атакува Гарфилд: "Коя болна част от главата ти не успя да чуе, че преследването и изпращането ми в затвора за фалшификация ще улесни моето самоубийство  четири пъти повече, както и провала ми и спасяването на живота ми?!"Тя казва на адвокатът на Гарфилд, че ще се свърже с него и полицията заради "поведението му, кражбата на личността й, с което целял да се стигне до самоубийство четири пъти, както и провала му да съобщи на семейството й, че е предрусала. 

"Здравейте всички, аз пиша от името на Шиниъд, по нейно желание, за да кажа на всички, които я обичат, че тя е добре и няма да се самоубива. Тя е заобиколена от любов и получава най-добрата грижа в момента. Самата Шиниъд ме помоли да ви осведомя. Няма да отговарям на въпроси, моля да разберете. Надявам се това да удовлетворява всички, които са загрижени", написаха по-късно от профила на певицата.

Не след дълго Гарфилд отговори на нападките й: "Благодаря, приятели, фенове и медия, че бяхте толкова загрижени, но няма да отговоря на нито едно от обвиненията на Шиниъд О'Конър".