Тестовете с илюзии са най-добрият начин за хората да видят нещо, което им е присъщо, а по този начин да открият и нещо повече за себе си. Без да мислите дълго и без да анализирате картината, фокусирайте се върху това, което първо би попаднало пред очите и намерете вашия отговор по-долу.

  
Череп 
Вие сте крехка и търпелива личност. Естествено сте надарени със способността да разбирате другите. Имате силно изразено чувство за съпричастност. Знаете как да получите идеите и съображенията, и същите обективно да прецените. Бързо се учите и по този начин по-добре се адаптирате към новите обстоятелства. По принцип, свободно можете да се считате за умни хора, които рядко взимат погрешни решения. Също така, много сте щедри към другите, затова и ви уважават и ценят.
  
Жена  
Вие сте творческа личност, надарена с особен чар. За по-голямата част от хората представлявате пъзел и често сте от тези, за които се казва: "Има нещо в него / нея, нещо странно и привлекателно." Но около вас има и хора, които завиждат, защото ги лишавате от вниманието, което постоянно привличате към себе си. В личните отношения се отваряте като мистериозна китайска кутия за бижута - стъпка по стъпка, много бавно.