"Искам да се извиня на ГЕРБ и премиера, че без да искам съм ги уязвил. Не съм заплашил никого с убийство. Другото бе, че съм искал зам.-министър да бъде оправдан от съда." Това каза обвиняемият по делото "Суджукгейт" Живко Мартинов.

"Антон Проданов бе разследван за просрочени задължения, след като взе заведение под наем, но не плащаше. После взе супермаркет под наем и положението бе същото. Как ще искаш тонове суджук? Кой нормален човек ще поиска това? 20 хиляди лева ми дължи за ток и над 100 хиляди за наеми. Има над 30 милиона задължения чрез фирми, свързани с него. Той работи няколко месеца без платени ток, вода, осигуровки... Това се случва до 2011 година, а през 2012 година твърди, че съм му искал суджуци. Как да искам нещо от човек, който няма нищо. От никого не съм искал суджуци", обясни той. 

"В момента съм член на ГЕРБ. Платил съм членския си внос, но се оттеглям. Малко след като се случи всичко това, баща ми почина от инсулт, а аз влязох в болница. Никога не съм се отнасял некоректно. Аз си правя сам суджуци от дивеч по 30-40 кг.", допълни той. 

Антон Хекимян включи на живо в предаването самия Антон Проданов, който коментира темата в студиото:

"Добро утро! Относно това дали Живко е имал суджуци от мен, държал ги е в офиса или ги е давал на Борисов, нека си направим един полиграф и да видим кой лъже. Лично от мен е искал суджуци и са носени в офиса му, който е кантора. Има подробности по делото, които не мога да коментирам. Никого не съм измамил аз", твърди Проданов.