Залязващите с бясна скорост кафяви издания на обвиняемия Прокопиев се забиха като подводница в океана на срама.
В една от апокрифните електронни страници от кръга "Капитал" на преден план бе изведено отрочето на скандалния газов посредник Сашо Дончев. Разглезеният му син Георги е представен като преуспял пилот, който се е устремил към победи в рали състезания.
 


Синът на газовия бос Сашо Дончев - Георги Дончев


Шербетният материал е подсладен с внушението, че богаташкото синче юрка поршето си по пистата с 250 километра в час, но в градска обстановка го карало по-спокойно, дори "бавно".
 

Авторите на панегирика вероятно смятат читателите си за идиоти с къса памет. Защото са пропуснали информацията обиколила десетки медии, че преди година същото това известно чедо е потрошило "Ауди" RS8 на стойност четвърт милион лева на магистрала "Тракия".

Сигурно и тогава Георги е карал бавно колата, която развива над 300 километра в час и ускорява от 0 до 100 километра в час за по-малко от 4 секунди.

Сълзливият материал за Дончев-син продължава с "разкритието", че съпругата му помагала като чисти чакъл от състезателната писта. 

Това трябва да ни покаже колко скромно и чисто е семейство Дончеви. А и парите от рекрама, които ще подсилят закъсалите медии не са за изпускане.

Апокрифната медия, обаче така и не се интересува как Сашо Дончев от обикновен чиновник се превърна в мултимилионер и газов посредник, който богато осребрява връзките си с неговия ментор Иван Костов.

Драгалевският бос, известен и като българския Фетуллах е пресечната точка между Прокопиев и един плешив банкер, който обича да показва по телевизията грамадната си къща в полите на Витоша докато пие прясно изцеден фреш.

Въпросните персони явно продължават да си живеят на огромния розов балон, надут с парите от приватизацията.
 


Много скоро балонът ще се спука и тогава качените на него люде ще усетят разликата между "блясъка" и реалността", както пеят в сиропираната статия за Георги Дончев.