Не е само прехвърляното на язовирната стена. Не е коректно това поведение. Става дума за опасност за хората. Тази стена се нуждае от ремонт за милиони, които областната управа ги няма. Това се прехвърля на Атака.  Подписаната заповед е от Деница Николова, на която ще поискам оставка. Но тя преди 2,3 месеца ми изпрати писмо, че трябва да напусна помещенията на Врабча 1.

В тези министерства работят хора, които имат отношение и когато чуят „Атака” започват да правят глупости. Ние, които се водим управляващи и ни сочат с пръст го отнасяме”, каза относно прехвърлянето на язовирна стена „Бели Искър” към областният управител, Волен Сидеров в „Офанзива с Любо Огнянов”.

„Всички игри на фирми и концесионери, трябва да се осветляват, защото те пречат на управляващите.   Ще се обърна към премиера, защото той е този, който може да оправи тези действия. Нека се намеси и направи каквото трябва, за да се промени този министерски акт. Напоследък има много сериозни възражения за случая в Банско. Ако аз бях в министерството нямаше да подпиша това решения.  Може би затова там, където имаме човек на Атака, там веднага се вижда нападение и опит за дискриминиране. Разговаряхме с г-н Цветанов, той не ми каза нищо определено. Оказва се, че той е кадровика на държавата”, каза още лидерът на „Атака”.

„Вота за недоверие ще бъде за корупция. От статия в „Гардиън” тръгна това, че България е най-корумпираната държава. Навсякъде този човек, който го казва е на снимки с Цветан Цветанов. Този, който клевети България е с първият в страната. В същото време като се видят дали му е направена забележка какво пише за страната ни”, попита Волен Сидеров.