"Издирваме родителите на децата на стадиона със свастиките", това заяви в кулоарите на парламента вътрешният министър Валентин Радев, предаде репортер на БЛИЦ.
"Те са малки и явно някой им е казал да го направят. Сега в парламентарна зала ми задават въпроси, които не касаят министерството. Задавате ми въпроси за мачове. Попитайте клубовете и БФС. Ние сме били лошите. Неприятен случай е да се посяга на властта. Човекът има фрактура на дясната подбедрица", изтъкна Радев.

"Премиерът Борисов реагира като на футболен мач - не е важно дали играем добре, а сърцато", така обясни министърът обясни действията на министър-председателя, когато трябва да се решават проблеми.

Той коментира и полицая с изтеклия бадж: "Според мен това е нагласено. Една обществена поръчка е забавена преди мен по обективни причини и баджът му е трябвало да бъде сменен. Защо не са залепени стикерите, които трябва да бъдат след тези промени. Това важи за голяма част от служителите. Нямам представа колко полицаи и служители са "невалидни", но много скоро ще разбера и ще съобщя. Това е поръчка от 2015-2016 година."

Никол ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!