Днес, заедно с кмета на община Котел Коста Каранашев, направихме обход на едно от най – големите села в община Котел – Ябланово. Това написа в профила си във Фейсбук зам.-председателят на ГЕРБ и председател на парламентарната група на партията Цветан Цветанов.
"Срещнахме се с жителите на селото, които благодариха за добрата работа на кмета Каранашев и общинското ръководство на Котел. Заедно се разходихме по една от новоасфалтираните улици с дължина 1,5 км. Хората споделиха, че вече нямат проблем с водоснабдяването, което е изградено със средства от субсидията на партия ГЕРБ.

Не трябва да се отказваме от целта, която си поставяме, а именно - по-добрите условия на живот на хората, независимо къде се намират. Искам да благодаря на всички за спечелването на парламентарните избори преди няколко месеца. Безработицата намалява и се откриват нови работни места по оперативните програми. Днес бяхме в Ябланово, защото срещите с хората не трябва да са само преди изборите, а ежедневно. Политиките, които се правят в София, трябва да достигат до всяко населено място в страната. Днес заявих пред хората, че искам да постигнем това, което можем да направим заедно", пише Цветанов.