"Психическата травма ще остави белег за момчето и близките му. При такива ситуации винаги има много информация, която се събира за кратък период от време. Доказателствата трябва да бъдат толкова безспорни и толкова много, за да бъдат достатъчни като мотив да бъде поставена постоянна мярка. Убеден съм, че министерството и прокуратурата полагат максимални усилия. Недопустимо е да се връщаме във времена, които смятахме за забравени", коментира Цветан Цветанов за отвличането на Адриан Златков в предаването "Лице в лице" по bTV.
"Когато отвлякоха Гунински, ние имахме всичката необходима информация, но не искахме да пострада човешки живот. Винаги трябва да се действа внимателно в тези ситуации", допълни той.

"Все пак знаете, че хората, които са го отвлекли също следят какво излиза по медиите и аз няма как да ви дам някаква подробна информация около разследването. Засега няма информация похитителите да са част от "Наглите". По-скоро е нова групировка, с нови цели. Няма как да бъдат споделени анализите от разследването", каза още Цветанов.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ