„Правителството на Бойко Борисов и управляващото мнозинство в парламента ще работят за стабилност и изпълнение на пълния 4-годишен управленски мандат. Само така ще имаме възможността да продължим да вървим по единствения възможен път пред нас - евроатлантическия. Това заявих тази вечер пред заместник-ръководителя на отдел "Европейско и международно сътрудничество" във фондация "Конрад Аденауер" Франк Прийс и ръководителя на офиса на фондация "Конрад Аденауер" в София Торстен Гайслер, с които проведохме работна среща“. Това написа преди минути вторият в ГЕРБ Цветан Цветанов в личния си фейсбук профил.


„По време на разговорите запознах колегите с най-новите законодателни инициативи на ГЕРБ и управляващото мнозинство. Информирах ги за актуалната политическа обстановка у нас, като акцентирах върху председателството на Съвета на ЕС и основния приоритет на България - очертаването на ясна европейска перспектива пред страните от Западните Балкани“, пише още Цветанов.

„Пред колегите посочих, че БСП се опитват да дестабилизират страната, като непрекъснато инсценират различни скандали. Уверих Франк Прийс и Торстен Гайслер, че правителството на Бойко Борисов и управляващото мнозинство няма да се поддадат на провокациите на опозицията.

Представителите на фондация "Конрад Аденауер" на свой ред изказаха задоволството си от активната външнополитическа дейност на премиера Борисов и от добрата работа на правителството и управлаващото мнозинство. С тях обсъдихме и бъдещите съвместни инициативи, насочени към подобряването на двустанния диалог и международното сътрудничество“, уточни вторият в ГЕРБ.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!