Днес с Валери Симеонов и представители на Обединени патриоти ще направим един полет до Одеса, с което ще покажем какви връзки имаме с Украйна. Аз си говоря с Валери Симеонов. И вчера си говорих с него. Ще си говоря и в самолета с него. Това заяви Цветан Цветанов в ефира на bTV.

"Ние не може да бъдем по всички теми на едно мнение. Цялата парламентарна група на ГЕРБ е за втори лифт на Банско", каза още Цветанов.

По думите му всичките му приятели и познати ще са в Банско и Разлог. "И аз ще бъда там. Миналата година не съм карал ски, не знам откъде имате тази информация. По-миналата година бях там. Някой ви е подвел", обърна се Цветанов към водещия по повод твърденията, че е бил миналата година в Банско и е карал ски.

"Трябва да развиваме регионите. Да караме ски в Банско и у нас, а не да отиваме в чужбина. Всичко трябва да е според европейските директиви", каза още зам.-председателят на ГЕРБ.

"Не само Ахмед Доган, дори представители на БСП казват, че само ГЕРБ може да управлява в България. Те не искат да бъдат разкривани имената им, за да не влизат в конфликт с управлението. Това, което каза Доган е сериозно политическо изказване. Няма политическа договорка с ДПС. Неговата реч малко се различава от позицията на парламентарната му група. Те заявиха, че ще има вот на недоверие заедно с БСП. Доган може да ни е политически опонент, но е прав. Какво каза - отиваме на избори "стани, за да седна". Спомняте си аферата "Костинброд", нали, заяви още Цветан Цветанов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!