Банкерът - беглец Цветан Василев не спира с опитите си да посее интриги в държавата, за да осуети създаването на ново правителство, което ще му потърси сметка за разграбените от КТБ милиони.
Бившият мажоритарен собственик на фалиралата банка, пуска една след друга марионетките си по уж независимите телевизии, за да пропагандират от една страна манипулациите му, а от друга да се опитат да го оневинят пред органите на правораздавателната система.

Последната му кукла на конци Бойко Ноев бе тропосан в национален ефир, за да нагнетява напрежение срещу президента Раден и институцията на държавния глава.

Услужливите водещи от Нова телевизия, обаче пропуснаха да попитат маргиналния си събеседник за обвързаностите му с обвиняемия банкер Цветан Василев.

Отделен е въпросът, че името на Бойко Ноев изплува като редовен гост в кабинета на злополучния банкер от посетителските дневници. Боев е клечал пред офиса на Василев, редом до персони като Мирослав Иванов и българския Фетуллах Иван Костов.

Медията ни разполага с потвърдена от три източника информация, от която става ясно, че Бойко Ноев е бил на хранилка при Цветан Василев. Бившият служебен министър в кабинета на Ренета Инджова, е получавал тлъсти възнаграждения под формата на хонорари. 

Сумите, които е прибирал в джоба си всеки месец, са астрономическите за родните стандарти и са петцифрени.

Много скоро БЛИЦ ще публикува въпросните договори и с интерес ще проследим дали информацията ни ще бъде препечатана в телевизиите, които всеки ден се хвалят, че отразяват "всички гледни точки".

Ивайло КРАЧУНОВ

Очаквайте сензационни разкрития в БЛИЦ за топлата връзка между Бойко Ноев и Цветан Василев!