Водещият на претенциозното предаване "120 минути" Светослав Иванов отново се изяви като храненик на Сорос и поклонник на българския Фетуллах Иван Костов и "Агнешките главички".
Младежът, който стартира кариерата си от офиса на популярен доскоро рекламен бос, бе поканал за свой събеседник скандалния председател Лозан Панов, който през седмицата сътвори провокация в съдебната власт с поканата на бракуваната румънка Лаура Кьовеши.

Скандалният съдия №1 необезпокоявано разви всички тези на кукловодите си, а Иванов, кротко полегнал в креслото си не го засече дори с един неудобен въпрос. Един от тях продължава да гърми със страшна сила - какво прави Панов в компанията на един от адвокатите на Цветан Василев - Божидар Банков в елитна столична кръчма.

Същият този Цветан Василев, който от две години се къпе в разкоша на Белград, вместо да се гърчи на подсъдимата скамейка.

Преди да любезничи с Лозан Панов, Светльо Иванов се поразходи до Виена, за да измие образа му с овчедушните си въпросчета.

Припомняме, че негови събеседници са също и останалите членове на "Агнешките главички" - Радан Кънев, Христо Иванов и Калин Калпакчиев.

Едва ли можем да очакваме обективност от публицистиката на уважаваната доскоро bTV, която се е превърнала в публичен дом, от който един всеки ден ни се надсмиват иделозите на криминалната приватизация и техните слуги.