БСП нямат истински силен аргумент за внасянето на вота на недоверие, просто припомнят за себе си. Това каза в Народното събрание председателят на ПГ на „Обединени патриоти“ Волен Сидеров по повод внесения от БСП вот на недоверие към кабинета „Борисов 3“ на тема сигурност.

Сензационна версия: Йончева става вътрешен министър, ако вотът на недоверие на БСП срещу "Борисов 3" мине (СНИМКИ) 


„Статистическите данни не са в полза на БСП. Данните за престъпност са повече в полза на сегашното управление, отколкото при тяхното“, заяви той, цитиран от Фокус.

Идат инфарктни часове за политическото бъдеще на България и кабинета „Борисов 3” 

„МВР се нуждае от реформи, от промени на самия начин на работата на тази основна за сигурността институция“, посочи Волен Сидеров. 

„С вицепремиера Каракачанов говорихме тези дни, че е възможно буквално във всички населени места, застрашени от битова престъпност, да има чувствително полицейско присъствие“, каза още председателят на ПГ на „Обединени патриоти“. 

Антон Кутев сподели голяма семейна драма, свързана с 25 бона  

„Нямаме колебания как ще гласуваме за вота на недоверие. Трябва да се отхвърли. Нямаме полза от промени и падане на правителството. Нагласите на хората не са за радикална промяна. В тон на обществените нагласи смятаме да гласуваме така, че вотът да не мине“, заяви Волен Сидеров. 


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!