Илиана Раева стана поредната известна личност, която коментира изборните резултати във Фейсбук. Златното момиче написа горещ пост в социалната мрежа, в който призова големите политически формации да се обединят. Вижте текста без редакторска намеса:

Защо лидери на политически формации, които имат едни и същи послания на 100% не могат да се обединят в името на посланията си и на хората, които имат нужда от осъществяване на посланията им?! Защо се разчленяват на различни партии?! Защо разединяват и объркват хората, които също имат еднакви виждания за политическото бъдеще на страната ни, които съвпадат с посланията им?!
Някакъв логичен отговор?
Ами той е простичък отговорът...
Не мога да си представя, колко трябва да си умен и красив, за да гласуваш за РБ- ГН, "Да, България" и " Нова Република", които най- нагло се подиграха с най-верните си симпатизанти!
Толкова силно съм вярвала в синята идея...

Преди години се отвратих от тази грандиозна манипулация и никога повече не си позволих да дам гласа си на тази ИЗМАМА, наречена с различни имена през годините, която на всеки следващи избори се обезличава и "разсъблича" все повече и повече, която ми прилича на капсулирана секта (вече няколко броя, коя от коя ПО), която за мен е проекция на лявото.

Но по- необяснимото е, че интелигентни хора могат да им повярват и да гласуват за тези, които унищожиха вярата на милиони.
Все пак, фактът, че нито една от трите "десни" формации не влиза, означава, че по-голямата част от българите са ги преценили правилно и са с главите си...
Не съм имала и най- малко съмнение, че няма да влязат...

Пиша го след изборите, за да не бъда обвинявана в агитация...

ОЧАКВАЙТЕ В БЛИЦ ГОРЕЩИ НОВИНИ ЗА ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ