Премиерът Бойко Борисов даде важен знак за обществеността за срещата си с Лозан Панов, като отказа да допусне фотографите до срещата им.
Вероятно по този начин, министър-председателят иска да покаже на българската общественост, че няма да участва в спектакъла, който разиграва председателят на ВКС през последните месеци.

Така Борисов намекна и на кукловодите на Панов от кръга "Капитал", че повече няма да търпи сценарийте им за дискредитиране на държавността чрез манипулациите в изданията им за черен пиар.

Премиерът със сигурност е осъзнал, че си вкара жесток автогол с вкарването в правителството на протестъра-министър Христо Иванов, който си позволи да сее интриги срещу родината ни в Брюксел и да осуетява приемането ни в Шенген.

Само преди няколко дни президентът Радев показа ясно, че няма да се върже на постановката, в която "Агнешките главички" искат да вкарат нацията и то в момент на усложнена международна обстановка.

Главният прокурор Сотир Цацаров също показа по недвусмислен начин, че няма да търпи интригите, с които Панов, "Капитал", Костов и "Агнешките главички" заливат публичното пространство.

Обвинител №1 доказа, че е гарант за стабилността на съдебната власт, а срещите му на високо ниво в Брюксел показаха доверието на европейските ни партньори.

Ивайло КРАЧУНОВ