Бившата любовница на Големия Маргин Виктория Радина играе мутреса в предизборния клип на Димитър Куцаров. Псевдонимът на брюнетката в порно филмите пък е Никита България и съвършено пасва на слогана на скандалния кандидат-президент: "България си ти".
Преди година Виктория нашумя с признанието си, че е лудо влюбена в Красимир Маринов, иска да се ожени за него и да му роди поне няколко деца. Сега тя е любимата звезда на френския порно режисьор Пиер Уудман и само за шест месеца се е снимала в четири негови филма. Три от тях били с традиционни хард изпълнения, а четвъртата лента е садо-мазо с преобладаващи лесбийски сцени.

Псевдонимът Никита България и е измислен от Уудман. На режисьора му хрумнало и друго странно творческо решение – навярно, за да напомня на гъстите гори в родината на Никита, той я накарал да не се бръсне по интимните части. Окосмението вече се е превърнало в запазена марка на порно жрицата от Пазарджик.

Преди да се насочи към порното, Виктория беше манекенка на "Визаж". Кандидатката за вицепрезидент на Димитър Куцаров - Камелия Тодорова, пък е близка приятелка с шефката на "Визаж" Евгения Калканджиева, която също дълги години беше спрягана за любовница на Красимир Маринов.

Предизборният клип на Куцаров е скандален не само с участието на порно звездата, но и с изпълнителите на песента "България си ти".

Рапърът Биг Ша, известен в миналото като Мишо Шамара, има две основни теми в дългата си музикална кариера - секса за пари и наркотиците. "Това е реалният свят, в който живеем, но с малко хипербола", твърди рапърът. Преди два месеца той дори беше привикан на разпит в полицията заради текста на хита си "Бяло, зелено, червено": „От трите цвята най-много обичам бялото, зеленото го пуша и съм хай”. Тогава той заяви, че прави изкуство и не е длъжен да се обяснява пред никого. Песента му била патриотична, а в тази строфа Конса е показал как той вижда нещата.

Посланията, които Куцаров отправя към избирателите си с предизборния клип и слогана "България си ти" никак не кореспондират със заявлението му "Аз съм Fresh-а. Аз съм този, който ще обнови България", направено в телевизионно интервю. Напротив - според охранителя излиза, че България е страната на проститутките, наркоманите и дилърите на дрога и точно той е техният най-подходящ президент.

Държавният глава на България е единственият, който се избира мажоритарно с гласовете на не по-малко от 1 500 000 българи. С посланията си досега Куцаров показва, че изключително много подценява президентската институция, която иска да "оглави" на 23 октомври. Бог да пази България!

Надежда НЕНОВА, БЛИЦ