След като използва почти целия си арсенал от платени лобисти, Пиер Луврие-та, Косарев-ци, Огъстинов-ци, придворни журналисти и купени медии, за да доокраде активите, закупени с парите на вложителите в КТБ и да се пробва да изиграе ролята на „жертва“, укриващият се Сърбия съсипател на КТБ очаквано се присламчи към нов сериал, приличащ си едно към едно с водевила „Двете каки“.

Сайтът „Афера“ публикува днес получен „по пощата“ аудио запис, уж реализиран от турските тайни служби, в който актьорът „Цецо Мустака“ говори с непозната „Кака“.

Макар нищо да не се разбира от мрънканиците им, каченото в ютуб аудио-клипче е с акцент „Премиерът на България и главният прокурор искат 50 млн. долара от турската мега компания Yozturk“. Разбира се, в самия запис няма нищо подобно, освен намеци, недомлъвки и разкази по картинки на самите участници в него, но със сигурност до часове медиите-бухалки на Иво Прокопиев и Огнян Донев, както и сайтът „Фрог нюз“ на ченгето от ДС Огнян Стефанов ще го мултиплицират, представяйки го като ново „сензационно“ доказателство за корупцията в България, срещу която, видите ли, се бори Цветан Василев, благодарение на поникналите му изведнъж, подобно на Румяна Ченалова, ангелски крила!
 



Очаква се в хора от клакьори да се включи и агент „Сашо 11“ – Илиян Василев, както и придворният журналист на Василев Мирослав Иванов, които в блоговете си ще напишат, че този път Борисов и Цацаров са „заковани“ от изобличаващия ги запис на Цветан Василев - новата Ченалова, но в мъжко амплоа.
 



Щеше да е смешно, ако не беше твърде пошло. След фиаското с нагласените записи на „Двете каки“, което обаче продължи цели няколко сезона и беше използвано от участниците в „АРГО“-гейт, за да клатят държавата, сега дойде ред сценаристите да намъкнат актьорския костюм и на Цецо Мустака.

В следващите серии сигурно ще цъфнат и записи как Василев разкрива, заедно с някоя друга произволно избрана „Кака“ или „Батко“, как според него враговете му съсипват КТБ, как се е превърнал в борец против корупцията, как премиерът, главният прокурор, шефът на БНБ, финансовият министър или който още нарочи Василев, са седнали на каре белот и са решили да го „репресират“.

Май е време Цветан Василев да смени сценаристите, защото този филм вече сме го гледали и изобщо не е интересен!