„За ГЕРБ е важна политическата воля. Очакваме от страна на БСП да не се чака произнасянето на някакъв партиен орган, а да действаме веднага“. Това заяви нежното острие на ГЕРБ Десислава Атанасова по повод актуалната политическа тема.

„Ако г-жа Корнелия Нинова има тази воля и не се крие зад юридически прийоми, то започваме работа още утре“, уточни още депутатката от управляващата партия.

„Г-жо Нинова, в ГЕРБ страхливци няма“, категорична е Атанасова.

„Не случайно г-жа Нинова има друго прозвище. Ние се питаме кога ще назове имената на мутрите в политиката, както тя се изрази. Питаме и кога ще намери сили и воля да се присъедини към нашите предложения за промени в Конституцията“, каза още Атанасова и призова лидерката на БСП „да затвори гардероба, където има скелети на една друга бивша партия“.

„Ние заставаме категорично зад действията на Валентин Радев и Валери Симеонов. Не смятаме, че има каквото и да било основание те да подават оставка. Тоест отхвърляме искането им за оставка от страна на опозиционни лидер“, каза пък Данаил Кирилов по повод исканата им оставка.
 




ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!