Добре съм, този път ми няма нищо, пиша си доклада за конгреса, но започвам да мисля, че случилото се вчера не е случайно. За месец 2 катастрофи с такси на една и съща фирма. Това коментира пред struma.com лидерът на БСП Корнелия Нинова, която в понеделник отново стана жертва на катастрофа

„Първият път ударът бе отзад, сега в страни, седях отзад в автомобила и не пострадах, но фактът, че и този път таксиметровият автомобил излезе от глуха улица, нарушавайки правилата за движение, според мен не е случаен”, каза още Нинова.
 
Първият път, когато таксиметров автомобил се заби в служебния автомобил на Нинова, тя преживя камшичен удар и около 2 седмици бе с шина на врата, този път се отърва невредима.
 
Нинова размести пластовете в собствената си партия, слагайки край на ерата на старите муцуни, с което си навлече гнева на шепа съпартийци. Освен това острият и език дразни и опонентите ѝ. Дали някой си прави опасни шеги с Корнелия Нинова е неясно, но наистина поредицата от инциденти с нея е обезпокоителна, посочва struma.com.