Към нас има геноцид и Валери Симеонов го доказа. От петък поставяме въпроса за незабавна оставка. Всеки ден ще сме на протест, докато той не си подаде оставката. В нито една европейска държава нямаше да си остане на поста. Това заяви по Нова тв майка на дете с увреждания, възмутена от думите на вицепремиера.

"Той няма място на този пост и трябва да бъде изключен от всички партии и председателства", каза друга гневна майка. 

Ваня Червенкова насмете Валери Симеонов заради "кресливите" протестиращи майки: Това вицеподобие ли ни управлява?! (СНИМКА) 

"Валери Симеонов спекулира политически, ние нямаме цветове. Той се изгаври с децата и с хората с увреждания. Много от децата са със запазен интелект и самите те са потресени от това, което се случва", отсякоха майките.

"Скандалът с майките" набира сила! Валери Симеонов разкри за тежка лична драма в семейството си и отказа да... 

"Ние сме политически необвързани, а сме просто майки на деца с тежки увреждания. Който е съпричастен към нас, може да заповяда днес и да ни подкрепи", казаха още те. 


Политолог разкри защо Бойко Борисов не иска оставката на Валери Симеонов 

"Не мога да си представя, че този човек спи спокойно, след думите си. Искаме той сам да реши да подаде оставка. Няма да позволим подобна гавра. Към Бойко Борисов нямаме искане да го отстрани. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!