Злополучното писмо, с което председателят на Софийския градски съд Калоян Топалов се оплаква от задълбочената проверка на прокуратурата показва само едно. Парализиращ страх от истината.
Няма как по друг начин да си обясним хленченето на Топалов, разпространено от жълтите медии на Прокопиев, срещу проверката, която държавното обвинение извършва в най-големия окръжен съд в държавата.

Вероятно паниката е завладяла тотално Топалов, който наскоро се прочу с решението на негови колеги съдии да разпоредят предсрочното освобождаване на двама от най-кръвожадните представители на бандата за убийства и отвличания "Наглите".

По негово време СГС се превърна в оазис на спокойствието за извършителите на тежки криминални престъпления.

Топалов, обаче бяга от неудобните въпроси за липсата на ефективни присъди в подопечния му съд и вместо това атакува прокуратурата, която извършва легитимна проверка на дейността на Софийския градски съд.

На човека с черните очила му е много по-лесно да носи саковете за тенис, а вероятно и някой други на шефа си Лозан Панов.

Формалният председател на ВКС пръв даде лош пример на последователите си в СГС и СРС, като вместо да си върши работата се хвърли в дебрите на политиката.

Сега Панов и компания са в истерия, защото играта им приключва. А тогава носенето на сакове за тенис и нещо друго няма да е достатъчно, за да запазят високите си постове.

Жертвите на тежки престъпления няма как да простят на хората, които отвориха широко вратите на затвора за рецидивистите.

Един по един проектите на Костов фалираха. "Дай България" загуби битката на корта. Знае го и Малеева!

Защото от другата страна на мрежата е българският народ. А той не прощава, когато усети, че го мамят със съдийска помощ!

Съвсем скоро ще го разбере и носачът на сакове за тенис и други неща!