На дъщеричката си Теа се радва от два месеца Елена Аксиева от партия „Воля”. Бизнес дамата беше избрана за депутат от Пловдив-област, но се отказа от парламента заради бременността си. Елена и съпругът ѝ - бизнесменът Атанас Пешев, станаха родители за втори път на 9 юни.  

Момиченцето проплака в болница „Селена” само шест дни след рождения ден на майка си. „Теа се роди 2,7 кг и искам да изкажа специални благодарности на д-р Светлозар Стратев, че  за втори път се грижи толкова добре за мен по време на бременностите, както и за възстановяването ми след това. Благодаря му за отговорността, която пое при втората бременност. Всичко мина по най-добрия начин за бебето и мен”, каза щастливата майка, цитирана от "Марица".  

Малката Теа носи трите първи букви на баба си Татяна, майка си Елена и баща си Атанас. Бебето е кротко и не плаче, а баткото Стефан често го гушка и милва. Момченцето е на две годинки и четири месеца.  

Цялото семейство скоро заминава на почивка по Българското Черноморие. С тях ще тръгнат и родителите на Елена, за да помагат.  Елена е благодарна на съпруга си и родителите за помощта и подкрепата, които оказват.