Депутатът от ГЕРБ Менда Стоянова и водещият на ”Тази сутрин” Антон Хекимян влязоха в словесен сблъсък, като повод за това се оказаха апартаментите, за които се твърди, че колегите й от ГЕРБ Цецка Цачева и Вежди Рашидов се сдобиха след данъчна оценка, която е по-ниска от пазарната - 627 евро на квадратен метър.

Оказа се, че жилищата са близо до това, в което живее под наем Стоянова. Тя уточни, че не смята да си купува апартамента в София, тъй като има такъв в Пловдив, но видимо изнервена от въпроса на Хекимян, каза:

„Дошла съм тук за сериозен разговор. Не искам да си губя времето за този разговор, не съм човек, с който трябва да говорите по тази тема. Прокуратурата ще направи проверка и ще излезе с решение има ли нарушения в едната и другата посока, и дали има конфликт на интереси. Няма да коментирам повече. Ако сте ме поканили да говорим за апартаменти на колегите, няма да говорим.”

„Ако ви поканят на гости, ще отидете ли?”, продължи Хекимян.

„Да. Ще отида”, отговори Стоянова и допълни: Мислех, че ще ме ме питате и за имотите на Елена Йончева, защо не говорим за тях?”

„Елена не е от ГЕРБ, ако беше, щях да ви питам и за това.”, каза Хекимян.

„Значи ще поканите някой от БСП и ще ги питате.”, продължи диалога Менда Стоянова.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!