Управленската програма на ГЕРБ я писахме всички. Затова считам, че за първи път направихме програма, която отчита направеното, възможностите и слабостите ни. Това заяви лидерът на партията Бойко Борисов на среща със симпатизантите на партията му от 23-ти, 24-ти и 25-ти МИР в София. Срещата протича в момента в НДК.

"В нашата програма няма нито едно обещание, а всичко е формирано на реална оценка", уточни той.

Борисов захапа служебния премиер Огнян Герджиков за изказването му, че за пет дни служебния кабинет е направил повече, отколкото е направено за пет години. "За десет дни една лампа не можаха да оправят.  Мразя някой да ме подпитва по тази тема (строителството на пътища), затова да му напомня, че когато те управляваха искаха магистрала "Тракия" да я дадат на концесия и затова сега българския народ се води без пари. Изказването на сегашния премиер граничи с нахалството", уточни бившият премиер.

"Точно при тройната коалиция ремонтът на този тунел ("Ечемишка") беше спрян. Колко удобно, а сега ние трябва да оставаме в отбранителна позиция", продължи той.

"Комунистите имаха много предавания, а ние нямаме такава пропагандна машина като тяхната. Грешката ни е, че не направихме всички съпричастни към това, което свършихме", каза още Борисов.

Той разкри как управлението му тотално е променило облика на София, която сега изглежда като истинска европейска столица, но това е "подразнило другите, които не са го направили, защото е било трудно".

"Приемаме забележките на хората, но не и на тези, които вече са се провалили (БСП)", продължи Борисов.

Той разкри и няколко акценти от програмата на ГЕРБ.


 

 

 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!