Хубаво е, че ГЕРБ успя да увеличи учителските заплати. Въпросът обаче не е само за парите. И ние като опозиция сме „За“, но важно е да помислим докога българските деца ще бъдат най-неграмотни в Европа. ГЕРБ обаче не правят нищо в сферата на образование, сигурността и здравеопазването. Тя нямат визията как да се правят реформи. Когато се стигне до тях, правителството на ГЕРБ винаги подава оставка. Това заяви заместник-председателят на „БСП лява България“ Драгомир Стойнев по повод стоте дни управление на кабинета „Борисов“ 3.

Той не прогнозира и този кабинет на Бойко Борисов да издържи още дълго време и заговори за евентуална оставка на правителството. „За разлика от тях, когато БСП е управлявало винаги е увеличавало заплатите“, поясни зам.-председателят на БСП.

„Крайно време е когато имаме проблем в България всички (партии) да се обединим, за да имаме план за действие. Проблем е, че нямаме такъв, а имаме хаос, който управляващите не могат да разрешат“, отсече Стойнев по повод случващото се с казуса „Калиакра“.

По думите му БСП е конструктивна и последователна партия и когато се върши нещо съвестно от страна на кабинета на Борисов те са ги подкрепяли и ще ги подкрепят за в бъдеще.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!