Един от малцината активисти на грантаджийската партия на Христо Иванов „Да(й), България“ си изпусна нервите, като си позволи да отправя във „Фейсбук“ смъртни заплахи към евродепутата от ОП Ангел Джамбазки, съобщава "Монитор".
 

Нароченият за екзекуция представител на страната ни в ЕП, който е обвинен, че разпространява „нациски тезички“, не подмина обаче с мълчание заканата да бъде окачен на бесило, при това във физкултурен салон.

Той отправи към самия Иванов логичния въпрос това ли е стандартът за европейски ценности на партията, обслужваща интересите на куп олигарси и дали в нея обсъждат бесене на политически противници и то в училищни салони.



Евродепутатът се обърна и към самия Христо Иванов: "Уважаеми господин Христо Иванов, как ще коментирате заявките на този Ваш активист? Това ли е стандарта за "европейски ценности" във Вашата партия? Дали в Да България обсъждате бесене на политически противници? И то в училищни салони? Екстравагантна идея за училищна реформа. Дали това решение е протоколирано и гласувано? Нещо като окончателно решение? Да знаем как да се организираме!"

Джамбазки вметна на майтап, че днешният горещ ден явно е бил тежък за психиатрите:

"Днес в психиатричната клиника на доктор Джамбазки е доста напрегнато. Има доста розови радикали и либерал-фашаги :-). Или ги удари жегата, или е свършило розовото шампанско. Бесят, призовават Бог и прочее. Тежък ден за психиатричната помощ. Пациенти много", написа Джамбазки, коментирайки публикация на друг интернет потребител, която заяви: "Аз като ви казвам, че фашисчетата трябва да ги потискаш, докато са малки, че после ти се качват на главата. Ама вие не. Толерантни да бъдем. Ангел Джамбазки - малко фашистче. Дано си готов, когато викаш смърт на циганите, да си понесеш последствията. Ти си позор за ценностните на ВМРО. Бог да те накаже!"