Залп от фалшиви новини по адрес на издателя Делян Пеевски изстреляха глашатаите на задкулисието. Само и само да изпълнят дневния си норматив, с който да наводнят интернет пространството с манипулации по адрес на Пеевски, от Фабриката за манипулации решиха да рецитират наново вече добре познати опорни точки, пише в. Телеграф.

Стрелбата този път бе подета от сайта „Медиапул“ на бившата говорителка на Иван Костов Стояна Георгиева, която е по-известна в публичното пространство като Гласа на Командира.

Именно там в анализ относно отношенията в коалицията отново бе запята старата песен, че „Атака“ е набутала в управлението кадри, свързани с ДПС и Пеевски, което твърдение още преди време бе доказано, че се базира единствено на спекулации и фантазии, родени в нечия глава.

Фалшива новина по адрес на издателя не пропусна да произведе и бутиковият сайт на подсъдимия разградски скандален бизнесмен Иво Прокопиев - „Капитал“, който се захвана да повтаря старата опорна точка за свързаност на Пеевски с КТБ, позовавайки се на достоверността на интервюта на фалиралия банката банкер беглец Цветан Василев.