Само след по-малко от 4 месеца ще се изправим пред нашите съграждани, за да искаме отново тяхното доверие. За мен не е важно кой от нас кой ще бъде евродепутат, кмет, общински съветник, единственият важен въпрос е дали ще покажем на хората, че сме си свършили работата. Това каза кметът на София Йорданка Фандъкова по време на Националната работна среща на ГЕРБ в НДК.

Ние трябва да сме честни с тях – какво успяхме да направим, какво не, къде сме сбъркали, как можем по-добре. София се променя с бързи темпове – метрото, новите еко автобуси, обновените булеварди. Всички те не са за ГЕРБ, те са за хората, каза още столичният кмет.

Искам да благодаря на премиера Бойко Борисов, на колегите от Народното събрание, на всички Вас, които помагате да развиваме стандарта на нашия град. Днес сме изправени пред силен противник – засилващсе популизъм от всички страни. Той е коментиран не само от политици, но и от политически лидери. Това показва безсилие и безидейност. За нас предизборната ни кампания ще се противопостави на популизма, за да не позволим хората да бъдат манипулирани. Ние можем да кажем къде беше София преди 10 години, къде е и днес. Числата и фактите са обективни, каза още Фандъкова.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!