Не ми стигна много време вчера да подаря цвете на някоя жена, но да са живи и здрави. Жените движат света, ако зависеше от мъжете и род нямаше да има. Обичам жените, но не обичам да ми поставят условия и затова може би не съм женен. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в сутрешния блок на bTV.
"Добре, че не сме в президентска кампания, иначе нямаше да се качваме на коне, а на самолети. Нямам лична битка с Корнелия Нинова. Битката е между ГЕРБ и БСП", продължи той по повод на "смелата ездачка", както нарича той лидерката на Червената партия.

"Нинова има много - хубава стойка, красота", пошегува се Борисов.

"Аз трудно минава в ролята на друг пол. При Нинова изглежда това е интересно. Тя води агресивна кампания и много обижда", продължи още бившият премиер.

"26 март ще мине, важното е какво ще стане на 27 март", уточни още той и продължи, че важното е да се намерят сериозни и стабилни партньори, с които да се направи стабилно правителство.

"Още след първия ден на създаване на парламента, той ще бъде поставен под сериозен натиск. Той ще дойде от референдума, който няма да се игнорира и забрави", предупреди Борисов.

"Нямам страх да се изправя на дебат срещу Нинова. Страшното е те да не спечелят изборите, защото винаги след тяхно управление идва разруха", продължи той.

"Повече няма да се съглася на дебат обаче. Няма да говоря с нея. Още повече щом съм страхлив ще дойде време да й го напомня", отсече лидерът на ГЕРБ.

"Избрахме нов президент, но изведнъж след като спечели Радев премиер стана Герджиков, а здравен министър - човек на Иван Костов. Дали от БСП са си представяли това?", попита Борисов.

"Когато говориш неистини, е трудно да се опонира", така лидерът на ГЕРБ обясни защо не влиза в обяснителен режим на обвиненията на червената лидерка.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!