Лидерът на Презареди БГ и евродепутат Николай Бареков попиля баджак-журналистката Жени Марчева и кабеларката bTV за Лозан Панов. В личния си фейсбук профил той обяви, че комитетът "Група за граждански отпор срещу наглостта и корупцията в медиите" заедно със сдружението "Антикорупционен отряд" ще сезират Прокуратурата и институциите за зловещ конфликт на интереси и тежко съмнение за корупция. Ето какво написа Бареков.

Утре колегите от Комитета "Група за граждански отпор срещу наглостта и корупцията в медиите" заедно със сдружението "Антикорупционен отряд" ще сезират Прокуратурата и институциите за зловещ конфликт на интереси и тежко съмнение за корупция от известна телевизионна водеща. Флагман на баджак-явлението в телевизиите и срам за професията на журналиста.

Нечовешка алчност, корумпираност и безпардонна наглост в комбинация с посредственост и семплост на похвата. Жени Марчева-Баджака от БТВ ще бъде разобличена като хрантутник и изпълнител на поръчки на голяма фирма, която кадруваше доскоро в съдебната власт, посредством своята маша Лозан Панов.

Това, заедно с нагласените интервюта и (не)удобните въпроси, не е ставало безплатно, разбира се. Платено е с щедри "заеми" от същата фирма, послужили за закупуването на тлъсти и луксозни апартаменти в центъра на София. Забележете, заеми от фирма с огромни държавни поръчки, а не от някоя банка! Колко ли хора взимат заеми без лихва от фирми, а не заеми с дебели лихви от банките или с огромни лихви от фирми за бързи кредити???

Тъжното е, че госпожа Баджакова от години използва ефира на бившата ми телевизия БТВ, за да търгува незаконно с влияние, докато продуцира пошли скандали. Ръководството на БТВ спи или се прави на заспало...

За едни баджак, за други мащеха, както тъжно обобщава изстрадалият ни народ.