Президентът Румен Радев проведе днес на „Дондуков“ 2 работна среща с министъра на вътрешните работи Валентин Радев и главния секретар на министерството Младен Маринов. Срещата се проведе по инициатива на държавния глава. Това съобщиха от пресекретариата на президентството.

По време на разговора гостите информираха президента за криминогенната обстановка в страната от последните седмици, както и за хода на разследванията по тежките престъпления от изминалите дни.

В хода на срещата бяха обсъдени постигнатите резултати и слабостите в оперативно-издирвателната дейност на органите на МВР, както и взаимодействието им с органите на местната власт и гражданите, по отношение на издирвани лица с влязла в сила присъда.

Румен Радев пожела успех в тежката и отговорна дейност на МВР и обърна внимание на необходимостта от усъвършенстване на модела на работа в борбата с престъпността, които да гарантират по-голяма сигурност за българските граждани.

Най-вероятно срещата от високо ниво е свързана с откритото мъртво тяло на масовия убиец Росен Ангелов, за което първо БЛИЦ писа, както и показния разстрел на бизнесмена Петър Христов от днес, за което отново първо медията ни съобщи.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!