Лидерът на БСП ще трябва да си почине няколко дни след инцидента, който претърпя вчера в центъра на София. Това стана ясно от думите на червения депутат Драгомир Стойнев.
„Видях колата. Ударът е бил сериозен. Корнелия Нинова е добре, но ще трябва да си почине няколко дни. Опасявам се, че предишната болка се е възобновила и пак ще се наложи да носи яката на врата си”, каза още социалистът.

„Дано не се стигне до там да си лее куршум”, заяви той във връзка с това, че вчерашната катастрофа е втора за соцлидерката в рамките на 2 месеца.
 
По повод напрежението в редиците на червените Стойнев заяви, че в момента се имитира криза. „Промяната никога не се е приемала с ръкопляскания. Но когато искаме да променим модела на управление на страната, трябва да променим и модела на управление в партията”, подчерта той.

Стойнев коментира и алтернативния бюджет на БСП за следващата година. „Ако преди сме се замеряли с цифри, сега искаме конкретни политики. Бюджетът на ГЕРБ не се отличава от предишните. Различното е, че ще се дават повече пари”, заяви депутатът.